NOUTATI SERVICE
12.01.2022

WeConnect - Descoperă condusul fără griji!

Fiecare erou are un ajutor. Cu serviciile de la We Connect, aveți mai multe. Te așteptăm la Autoworld Volkswagen pentru configurarea serviciului!
WeConnect

WE CONNECT GO

Informați-vă aproape în timp real cu privire la trafic și aveți încredere în cel mai bun traseu. Cu sistemele noastre de asistență inteligente, ajungeți mai relaxat la destinație.

Experimentați toate avantajele We Connect și Car-Net într-o singură aplicație. Nu trebuie decât să descărcați aplicația We Connect pentru sistemul dumneavoastră de operare smartphone și să o conectați la Volkswagen-ul dumneavoastră!

Ai oprit luminile? Ai blocat ușile? Din fericire, nu mai trebuie să vă faceți griji pentru asta, ci doar să verificați pe smartphone. Puteți fi informat despre starea vehiculului sau inspecțiile viitoare înainte de călătorie.

Dispuneți afișarea locației mașinii dumneavoastră. Optimizați-vă comportamentul în timpul condusului. Și verificați de peste tot date relevante despre autovehicul. Astfel, nu scăpați din vedere ceea ce este important!

Image

Descarcă WeConnect
Accesează link-ul, descarcă aplicația și bucură-te de beneficiI! 
App Store
Google Play Store

*Configurarea WeConnect este comaptibilă doar pe anumite modele produse începând cu 2016.
Nu ești sigur dacă Volkswagenul tău este compatibil? Contactează-ne iar noi verificăm pentru tine!

Programări și detalii: 0371 521 915 
Luni - Vineri: 08:00 - 18:00

Image

Conduci un model din familia ID? 

Acum nu mai ești complet electric doar în deplasări, ci ești și complet conectat cu Volkswagen-ul tău prin We Connect Start!

Sistemul automat de apel de urgență eCall v-a fost alături de la început, iar acum, cu serviciile online We Connect Start, puteți aduce la bord asistenți digitali care oferă informații actualizate despre managementul încărcărilor, trafic sau controlul funcțiilor selectate de la distanță prin smartphone.

Te așteptăm la Autoworld Volkswagen Service! 

Luni - Vineri: 08:00 - 18:00
Programări: 0371 521 915 
Calea Florești 145
Calea Turzii 249