NOUTATI SERVICE
18.08.2020

Servicii post-garanție

Servicii Premium pentru clienți Premium
asadc

Chiar dacă perioada de garanție a automobilului tău Audi se apropie de sfârșit, te invităm să te bucuri în continuare de standardele ridicate cu care te-ai obișnuit deja.

» Gamă completă de lucrări de reparație și întreținere

» Respectarea tehnologiilor recomandate de producător

» Personal calificat conform standardelor AUDI AG

» Piese de schimb originale

» Garanție la piesele de schimb și manoperă

Păstrează valoarea automobilului tău Audi
Dacă vrei să păstrezi valoarea de revânzare a mașinii tale, este important ca aceasta să fie întreținută și reparată corespunzător, folosind numai piese de schimb originale și tehnologiile de reparație recomandate de producător.

Prețuri adaptate vârstei automobilului tăuDescoperă ofertele speciale destinate automobilelor Audi cu experiență mai mare de 4 ani. Contactează consilierul de service pentru o ofertă personalizată.

Răsplătim loialitatea

Îți oferim reducerea costurilor până la 10 ani prin susțineri parțiale pentru lucrările de reparație care nu țin de uzură sau de modul de utilizare, dacă ai efectuat lucrările de service în rețeaua partenerilor autorizați Audi.

Nimeni nu îți știe mașina mai bine decât noi

Automobilul tău Audi este un produs Premium, ce înglobează tehnologii de ultimă generație. De aceea, este foarte important ca lucrările de service să fie realizate conform standardelor riguroase Audi.

Ne poți contacta:

Autoworld - Audi
Calea Turzii, nr. 249, 400495 Cluj-Napoca
Telefon: 0371-521 915
e-mail: programari@autoworld.ro