AUTOWORLD Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la AUTOWORLD.

  1. Noutati
  2. Oferta schimb distributie - Autoworld Audi
01.09.2022
De actualitate in service

Oferta schimb distributie - Autoworld Audi

A sosit momentul să înlocuiești distribuția sau dorești să o schimbi preventiv pentru a evita deteriorarea altor componente? Programează intervenția în luna septembrie și beneficiezi de discounturi atât pentru piese, cât și pentru manoperă!

Distributie Audi

Ce este distribuția automobilului?

Motoarele auto cu ardere internă au nevoie permanentă de oxigen pentru a contribui la arderea combustibilului. În urma acestei arderi rezultă gaze reziduale care trebuie evacuate din interiorul cilindrilor. 

Rolul sistemului de distribuție este să coreleze momentele bine determinate de evacuare a gazelor arse și alimentare cu aer proaspăt a cilindrilor motorului. Așadar, distribuția este răspunzătoare pentru sincronizarea supapelor de evacuare/admisie și contribuie la realizarea schimbului de gaze din cilindri.


Care sunt semnele uzurii distributiei?

Cateva semne care pot indica uzura curelelor si rolelor de la distributie sunt reprezentate de zgomote repetitive din partea frontală a motorului sau chiar imbatranirea vizibila curelei. În timp motorul va prezenta zgomote din ce in ce mai mai pronuntate care indică o uzura accentuata a componentelor distrbutiei ceea ce înseamnă că ruperea curelei este iminentă. Trebuie să menționăm ca deteriorarea distribuției este posibilă fără semne evidente, deci verificarea acesteia este bine venită. 


Trebuie deci să ținem cont și de faptul că există cazuri nefericite când cureaua se rupe în urma unui abuz al automobilului. În astfel de situații, deterioarea altor componente ale motorului este foarte probablilă, iar costurile reparației cresc radical.


Când este necesară înlocuirea distribuției?

În primul rând, este importantă verificarea periodică a distribuției în cadrul fiecărei Inspecții service. Tehnicienii Audi vor cerceta funcționarea armonioasă a componentelor, iar în cazul indentificării unei nereguli, vor recomanda înlocuirea anumitor componente sau a întregului kit de distribuție.


În cazul în care distribuția nu este verificată periodic, recomandăm programarea pentru o verificare. Identificarea timpurie a problemelor poate salva celelalte componente ale motorului și, automat, resursele necesare pentru reparație.


De asemenea exista intervale de schimb recomandate de producator pentru inlocuirea distributiei,  iar sfaturi suplimentare si o oferta personalizata se pot solicita consilierilor de service la adresa de e-mail: client@autoworld.ro

Image

Programează schimbul distribuției în luna septembrie și beneficiezi de:

- 30% discount la piesele originale

- 10% discount la manoperă.


Oferta adresată exclusiv automobilelor echipate cu distribuție pe curea și produse în 2017 sau înainte .


Discountul pentru piese se aplică doar în cazul pieselor originale.

PROGRAMEAZĂ ONLINE
SCHIMBUL DISTRIBUȚIEI

Accesează link-ul și alege intervalul orar
potirivit pentru tine!


APASĂ AICI!

banner img

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.