STIRI DE LA VOLKSWAGEN COMERCIALE
17.08.2017

Autoworld te invită în aventura YuppiRide 2017!

Implică-te și tu! Donează!
Multivan - Yuppi Ride 2017 Autoworld

Alpár Katona și Zoli Szénási, membri ai Clubului Sporturilor Montane Rupicapra, încep în 18 august 2017, pentru al doilea an la rând, o nouă aventură. Scopul lor este de a strânge fonduri pentru copiii cu boli cronice din tabăra Yuppi.

 

Tabăra Yuppi este singura organizație românească care folosește o terapie inovatoare - terapie experimentală și recreere terapeutică. Obiectivele taberei sunt creșterea încrederii în sine a copiilor, dezvoltarea unei imagini pozitive de sine și acceptarea de sine. Acest lucru va contribui, de asemenea, la acceptarea și integrarea bolii și a tratamentului în viața lor.

 

În acest an, Alpar și Zoli vor pedala 1800 km, traversând 5 țări în 2 săptămâni, din Șăulia RO până în Chamonix FR  și vor urca pe Mont Blanc pentru copiii cu boli cronice din tabăra Yuppi.

 

Dacă anul trecut, prin intermediul proiectului Yuppi Run, când au alergat creasta Făgărașului, au adunat 4300 de euro din donații, în acest an, prin Yuppi Ride, vor încerca să strângă din donații 7300 de euro pentru acești copii.

 

Autoworld Cluj s-a alăturat cu profesionalism proiectului Yuppi Ride și s-a implicat activ în derularea lui punând la dispoziția sportivilor un Volkswagen T6 Multivan și asigurând combustibilul necesar pentru tot drumul.

 

Yuppi Van – căci așa a fost botezat - este mașina de suport și reprezinta o parte importantă în aventura Yuppi Ride.

 

Echipa Alpár Katona și Zoli Szénási alaturi de Autoworld te invita sa te implici in aventura Yuppi Ride! Ajută-i să aducă un zâmbet pe chipurile copiilor din Tabăra Yuppi!

 

Implică-te! Donează!

 

Pentru donații:                 http://yuppicamp.galantom.ro/yuppiride

Pentru informații:            https://www.rupicaprasocial.org/yuppiride

                                            https://www.youtube.com/watch?v=skL9YoAmGGM

                                            https://www.facebook.com/csmrupicapra