STIRI DE LA AUDI
28.10.2016

Audi Q2

SUV-ul urban cu un nou limbaj de design #untaggable.
Noul Audi Q2 - Autoworld
Audi a prezentat la Salonul Auto International de la Geneva noul Audi Q2. SUV-ul compact este un vehicul urban care imbina designul progresiv cu un inalt nivel de functionalitate.
„Cu Audi Q2 am dezvoltat un limbaj de design distinctiv din punct de vedere geometric, cu caracteristici specifice acestui model. In cadrul gamei Q, vehiculul afiseaza un caracter independent,” a declarat Marc Lichte, Directorul departamentului Design.
 

Modelul vine cu multiple variante de configurare datorita numeroaselor pachete de dotari, culori exterioare si interioare pline de personalitate. Audi Q2 are o inaltimea de 1,51 metri, latimea de 1,79 metri, lungimea de 4,19 metri, iar ampatamentul are 2,60 metri.

Dotarile optionale Audi virtual cockpit si head-up display impreuna cu sistemele de asistenta pentru Audi Q2 sunt preluate de la clasele superioare, inclusiv Audi pre sense front, sistem integrat in echiparea standard. Printre sistemele de asistenta se mai numara: adaptive cruise control cu functie Stop & Go, Audi active lane assist, Audi side assist, traffic jam assist, park assistant, cross-traffic assist si sistemul pentru recunoasterea indicatoarelor rutiere.
Audi Q2 este extrem de conectat, fiind echipat standard cu un ecran MMI situat in partea superioara a plansei de bord.

Vehiculul are caracteristicile fundamentale ale unui SUV cu garda la sol ridicata, vizibilitate buna si un portbagaj spatios cu capacitate intre 405 si 1.050 litri.
Gama de modele Audi Q2 vine in sase variante de motorizare:
Motoarele pe benzina sunt 1.0 TFSI cu 3 cilindri, 1.4 TFSI si 2.0 TFSI cu patru cilindri, iar cele 3 motorizari Diesel au 4 cilindri si sunt 1.6 TDI si 2.0 TDI. Puterile variaza intre 85 kW (116 CP) si 140 kW (190 CP). Transmisia automata cu dublu ambreiaj si 7 trepte de viteza reprezinta alternativa la transmisia manuala cu 6 trepte pentru toate cele sase motorizari. In cazul motoarelor de inalta performanta - 2.0 TDI si 2.0 TFSI - este utilizata o noua varianta a transmisiei cu dublu ambreiaj, cu un nou tip de ulei cu coeficient redus de frecare . Ambele tipuri de motoare pot fi echipate cu tractiune integrala permanenta quattro.

Audi Q2 este disponibil in Romania incepand cu luna Octombrie 2016.
Click aici pentru a ajunge pe pagina dedicata modelului Audi Q2.

Vizitează-ne la showroom-ul Autoworld Audi Cluj-Napoca pentru a obţine mai multe detalii despre modelele curente.

Pentru informatii complete şi oferte personalizate, ne puteţi suna la telefon: 0264-502.600 sau trimite un e-mail la adresa audi@autoworld.ro

 

Ne găsiţi şi pe pagina noastră de facebook:
www.facebook.com/autoworld.audi