feed

Noul Volkswagen Crafter

100% nou.100% dedicat clientului.Cele mai moderne sisteme de asistență pentru șofer. Noul Crafter de la Volkswagen Autovehicule Comerciale.Noua dimensiune.

Filtrele de polen originale Volkswagen

Ştiaţi că? → Filtrul de praf şi polen reduce pătrunderea polenului şi a prafului fin în interiorul autovehiculului? O persoană care strănută la o viteză de 50 km/h, conduce pe o distanţă de 13 metri fără să vadă nimic.

Noul Crafter - comunicat de presă

Noul Crafter de la Volkswagen Autovehicule Comerciale – disponibil acum la livrare în România cu prețuri începând de la 22.703 euro + TVA (27.017 euro TVA inclus)• versiuni disponibile:

Alege Piesele Economice Volkswagen!

Alege performanța cu piese economice certificate.Vechimea mașinii tale poate deveni avantajul tău! Pachetele Economice reprezintă soluția inteligentă pentru automobilele cu o vechime de minimum 5 ani sau mai mult:

Oferta AutoworldCity

AutoworldCity reprezintă un pachet de service dedicat modelelor de talie medie sau mică, care au cucerit și sunt cucerite de peisajul

Recepție directă

Receptia autovehiculelor in service se face acum la Autoworld cu ajutorul tabletelor digitale.Atat nevoia clientilor cat si dorinta de a mentinte

Noul Volkswagen Golf

Noul Volkswagen Golf este acum disponibil la vanzare si in Romania, cu un pret de pornire de 15.844 € (TVA

Îți plătești singur dauna?

Doar acum beneficiezi de la 20% reducere la piesele originale si manopera promotionala. Oferta valabila pentru reparatiile de tinichigerie realizate in service-urile Autoworld, pana la 31.12.2017.

Centrul NORA®

Orice service autorizat RAR pentru mărcile Volkswagen, Audi, SEAT și Skoda, poate beneficia de oferta pentru achiziția pieselor.

AdBlue®

AdBlue este marcă înregistrată pentru AUS32 , o solutie apoasă , uree 32,5% , care este utilizat cu sistemul de